ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Temmuz 2025 07:57

Dilan Çıtak polisleri tehdit etti: Kamyonetle kaçmaya çalıştı

Dilan Çıtak polisleri tehdit etti: Kamyonetle kaçmaya çalıştı
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, polisleri tehdit etmesi ve kamyonetle kaçmaya çalışması nedeniyle gözaltına alındı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, polislerin durdurma isteğine karşı kamyonetini kullanarak kaçmaya çalıştı. Olay, emniyet şeridinde gerçekleşirken, Çıtak ehliyet ve ruhsat kontrolü sırasında aracını yeniden çalıştırarak uzaklaşmaya teşebbüs etti.

POLİS MEMURUNA ARAÇ SÜRÜLDÜ

'Dur' ihtarına uymayan Çıtak'ın, bir polis memurunun üzerine aracını sürdüğü iddia edildi. Polis, önce silahını çekti, ardından havaya uyarı ateşi açtı. Çıtak önce başka bir araca binerek kaçmaya çalıştı, ancak daha sonra geri dönerek kendisini kamyonetine kilitledi. TikTok hesabından canlı yayın açan Çıtak, 'Soyadımı görünce ‘Kenara çek’ dedi. Bu iyi niyet mi şimdi? Ben Ayşe, Fatma olsam bunu yapacak mıydı?' diyerek tepki gösterdi. Gözaltına alınan şarkıcı hakkında soruşturma başlatıldı.

ÖNCEDEN DE BENZER OLAYLAR YAŞANDI

Çıtak'ın daha önce de uçakta kendisini uyaran kabin memuruyla tartıştığı ve olaya müdahale eden polis memurunu 'Seni yerler koçum' sözleriyle tehdit ettiği öğrenildi. Bu olaylar, Çıtak'ın kamu düzenini bozduğu yönündeki iddiaları güçlendiriyor. Yetkililer, soruşturmanın detaylarını paylaşırken, Çıtak'ın eylemlerinin yasal sonuçlarını da değerlendirecekler.