MAGAZİN
Yayınlanma : 30 Temmuz 2025 07:37

Dilan Çıtak polis aracına çarpmasıyla ilgili adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Dilan Çıtak polis aracına çarpmasıyla ilgili adli kontrol şartıyla serbest kaldı
Şarkıcı Dilan Çıtak, Bodrum'da polis aracına çarpması nedeniyle gözaltına alındı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı; olay sosyal medyada geniş yankı buldu.
Dilan Çıtak polis aracına çarpmasıyla ilgili adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda, şarkıcı Dilan Çıtak, polis aracına çarptıktan sonra gözaltına alındı. Olay, 27 Temmuz'da saat 15.30 sıralarında Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Çıtak, 34 COU 280 plakalı kamyonetiyle emniyet şeridinde giderken polis tarafından durduruldu ve ehliyet ve ruhsatı soruldu.

POLİS İHTARINA UYMAYARAK ARACI ÜZERİNE SÜRDÜ

Çıtak'ın polislerin 'dur' ihtarına uymayarak aracını hareket ettirmesi ve polislerin üzerine sürmesi üzerine gözaltına alındı. 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edilen Çıtak, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU

Gazeteci İzzet Çapa, Dilan Çıtak'ı sert bir dille eleştirdi ve olayı kınadı. İdo Tatlıses'in, kardeşinin eleştirildiği paylaşımı beğenmesi de sosyal medyada tartışmalara neden oldu. İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin sosyal medya hesabından yaptığı alıntılı paylaşım da dikkat çekti. Bazı takipçiler, bu mesajın Dilan Çıtak'a gönderme olduğunu düşündü.