Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Adıyaman'daki bir anaokulu açılışında halay çekerken başörtülü bir kadının elini bilerek bıraktığı iddia edilen Gülben Ergen'e tepki gösterdi. Destici, Ergen'in 'her türlü ahlaksızlığı yaşamış' olduğunu ve 'bizim bacılarımızın, analarımızın onun elini tutmaması gerektiğini' söyledi.
ERGEN'DEN YANIT: 'AVUKAT TUTUYORUM'
Destici'nin bu sözlerine yanıt veren Gülben Ergen, 'Ben kin tutmuyorum, avukat tutuyorum.' diyerek karşılık verdi. Bu açıklama, taraflar arasındaki gerilimi daha da artırdı.
DESTİCİ'DEN YENİ AÇIKLAMA
Türkiye Basın Federasyonu Anadolu Sohbetleri Programı'na konuk olan Destici, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi. Kendisine 'Gülben Ergen sanatçı mı değil mi?' diye sorulduğunda, 'Gülben Ergen bana göre sanatçı değildir. Ne olduğu ortadadır.' ifadelerini kullandı.



