MAGAZİN
Yayınlanma : 05 Ağustos 2025 11:58
Düzenleme : 05 Ağustos 2025 11:36

Derya Uluğ'dan Kerem Aktürkoğlu transferi yorumu

Derya Uluğ'dan Kerem Aktürkoğlu transferi yorumu
Derya Uluğ, sosyal medyada sevgilisiyle yaptığı paylaşımların ardından İzmir konserinde yaşadığı tehdit olayını anlattı.
Derya Uluğ'dan Kerem Aktürkoğlu transferi yorumu

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde 39. yaş gününü kutlayan Uluğ'un doğum gününü sevgilisi Asil Gök, romantik mesajlarla kutlamıştı. Asil Gök, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda, 'İyi ki doğdun sevgilim. Sen benim her şeyimsin.' ifadelerini kullanmış ve Derya Uluğ'u etiketleyerek 'Bugün full bizi paylaşırım.' demişti. Bu paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni topladı.

İZMİR KONSERİNDE YAŞANANLAR

Uluğ, İzmir'deki konserinde uzun süredir kendisini ve sevgilisi Asil Gök'ü tehdit ve taciz eden bir kişinin, uzaklaştırma kararı ve elektronik kelepçesine rağmen konsere geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Sahnede yaşadığı korku dolu anları takipçileriyle paylaşan Uluğ, yardım istedi. Derya Uluğ ve Asil Gök, konserden sonra S.T. adlı şahıstan şikayetçi olmak için karakola gittiler.

KEREM AKTÜRKOĞLU TRANSFERİ

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Derya Uluğ, Instagram'da yaptığı soru-cevap etkinliğinde, Kerem Aktürkoğlu transferi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 'Koyu bir Fenerbahçelisin, Kerem transferi hakkında ne düşünüyorsun?' sorusuna yanıt veren Uluğ, Kerem Aktürkoğlu'nun Türk futbolu için çok önemli bir yetenek olduğunu, milli takımda Avrupa'da ülkeyi temsil ettiğini ve futbolunu çok beğendiğini söyledi. Uluğ, 'Oynadığı futbolun, Fenerbahçe’ye katkı sağlayacaksa - ki ben böyle olacağını düşünüyorum - transferinin olumlu olacağını düşünüyorum. Burada önemli olan başarı. Eğer katkı sağlarsa ben kesinlikle gelmesini isterim.' diye konuştu.