SPOR
Yayınlanma : 02 Kasım 2025 23:18
Düzenleme : 02 Kasım 2025 23:18

Derbi galibiyetinde ismail yüksekin özel paylaşımı: sevgilim kehaneti

Derbi galibiyetinde ismail yüksekin özel paylaşımı: sevgilim kehaneti
İsmail Yüksek, Beşiktaşı 3-2 yendikleri maçta sevgilisinin gol kehanetini paylaştı ve Fenerbahçenin zaferini kutladı.

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Beşiktaş karşısında alınan zaferin ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe, Süper Ligin 11. haftasında Beşiktaş deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Goller 32. dakikada İsmail Yüksek, 45+3. dakikada Marco Asensio ve 83. dakikada Jhon Durandan geldi. Yüksek, maç sonu duygularını paylaşırken, takımın geri dönüşüne vurgu yaptı. Bu galibiyet, sarı-lacivertlilerin sezon performansı açısından önemli bir dönüm noktası oldu.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Yüksek, açıklamalarında aile, arkadaşlar ve sevgilisinin kendisine gol atacağını söylediğini belirtti. Kendisini mutlu hissettiğini ifade eden Yüksek, derbide ilk golünü atmaktan dolayı gurur duyduğunu ekledi. Takımın 2-0dan geri dönmesini büyük takım olmanın işareti olarak niteledi ve taraftarın desteğinin kritik rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, galibiyeti kutlayıp bir sonraki maça odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE RİZU

Yüksek, açıklamalarının devamında forma ve mücadele vurgusu yaptı. Forma üzerindeki armanın önemini belirterek, hangi oyuncunun oynadığının fark etmediğini ve her zaman Fenerbahçeye yakışır bir performans sergilendiğini ifade etti. Bu yaklaşım, takım ruhunun ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.