Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehre kargoyla yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğini tespit etti. Uzun süre teknik ve fiziki takip yapan ekipler, önceki gün harekete geçti. Bir kargo firması aracılığıyla gönderilen kutuyu ele geçirmek için yapılan operasyonda, özel eğitimli narkotik köpeği de kullanıldı.
SOLUNUM CİHAZI İÇİNDE 5 KİLO METAMFETAMİN
Yapılan aramada kutu içindeki, yeni olduğu öğrenilen solunum cihazı içinde 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli M.A. isimli kadın gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
OPERASYONDA NARKOTİK KÖPEĞİ DE GÖREV ALDI
Operasyon sırasında özel eğitimli narkotik köpeği de kullanılarak, uyuşturucunun tespiti ve ele geçirilmesi sağlandı. Bu yöntem, uyuşturucu kaçakçılarının giderek daha yaratıcı ve gizli yöntemlere başvurduğunu gösteriyor.



