GÜNDEM
Yayınlanma : 15 Mayıs 2026 11:41
Düzenleme : 15 Mayıs 2026 11:41

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 13 gözaltı

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 13 gözaltı
Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik rüşvet soruşturması kapsamında 13 kişi gözaltına alındı, aralarında belediye başkan yardımcısı da bulunuyor.

Denizli'de, Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen rüşvet operasyonunda, toplamda 13 şüpheli gözaltına alındı.

İHALE İŞLEMLERİ ÜZERİNDEN RÜŞVET

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, belediyede ihale işlemlerinde rüşvet aldıkları iddia edilen şüphelilerle ilgili olarak gözaltı kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonu düzenleyerek şüphelileri yakaladı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA VAR

Yakalanan şüpheliler arasında Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Karan'ın da bulunduğu bildirildi. Bu gelişme, yerel yönetimlerdeki rüşvet iddialarının boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Olayla ilgili gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacak.