Güney Kore'nin Daejeon kentinde bir hayvanat bahçesinden firar eden kurt, şehirde büyük bir paniğe yol açtı. Tehlikeli olduğu belirtilen hayvanın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılırken, yetkililer halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KAÇIŞ YÖNTEMİ ŞAŞIRTTI
Jung-gu bölgesindeki O-World hayvanat bahçesinde meydana gelen olayda, iki yaşındaki erkek kurdun kafesinin altını kazarak oluşturduğu tünel sayesinde özgürlüğüne kavuştuğu anlaşıldı. Sabah saatlerinde gerçekleşen firarın ardından bölgede güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

OKUL YAKINLARINDA GÖRÜLDÜ, ENDİŞE ARTTI
Firardan kısa bir süre sonra kurdun bir ilkokulun çevresinde görüldüğü bildirildi. Sokaklarda ve hatta ana yolda görülen hayvanın görüntüleri, özellikle aileler ve öğrenciler arasında büyük bir endişe yarattı. Kurdu yakalamak için 100'den fazla hayvanat bahçesi çalışanı, polis ve itfaiye ekipleri seferber edildi. Şehir yönetimi, hayvanın belirli bir bölgede hareket ettiğini tespit ederek çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Bu olay üzerine hayvanat bahçesi geçici olarak ziyarete kapatıldı.


