Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Berçelan Yaylası'nda düzenlenen Kadın Şenliği'nde katılımcılara telefonla hitap etti.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, şenlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Erdoğan, kadınlara İstanbul'dan selamlarını ileterek, "Hakkarili hanım kardeşlerime en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Rabb'im yar ve yardımcınız olsun inşallah," dedi.
ŞENLİKTEKİ COŞKUYA DİKKAT ÇEKTİLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir vatandaşın Hakkari'ye davet etmesi üzerine "İnşallah" yanıtını verirken, Ercan da Erdoğan'a teşekkür ederek, "Bugün artık bu yaylalarda terör konuşulmuyor, terörün adı dahi anılmıyor. Sayenizde kadınlarımız bugün zılgıtlarla, halaylarla bu şenlikte buluştu," ifadelerini kullandı. Katılımcılar, bölgede sağlanan güven ortamına dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.



