GÜNDEM
Yayınlanma : 29 Eylül 2025 19:59
Düzenleme : 29 Eylül 2025 19:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 500 bin sosyal konut projesi başlıyor, ilk kez kiralık konut projesi hayata geçecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 500 bin sosyal konut projesi başlıyor, ilk kez kiralık konut projesi hayata geçecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilde 500 bin sosyal konut inşa edileceğini ve ilk kez kiralık konut projesinin hayata geçirileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye ve dünya gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, sosyal konutlara yönelik yeni bir müjdeyi duyurdu.

SOSYAL KONUT PROJESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 81 ilde 500 bin sosyal konutun inşa edileceğini belirten Erdoğan, "İlk defa kiralık konut projesini hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

DETAYLAR VE GÜNCELLEMELER

Bu gelişme, son dakika haberi olarak duyurulmuştur. Haber detayları geldikçe güncellenecektir. Gelişmeleri anında takip etmek için Yeni Şafak uygulamasını iOS ve Android marketlerden indirebilirsiniz.