GÜNDEM
Yayınlanma : 23 Şubat 2026 18:36
Düzenleme : 23 Şubat 2026 18:36

CHP'li meclis üyesinden Beşiktaş Belediyesi'ne makaslı saldırı şoku

CHP'li meclis üyesinden Beşiktaş Belediyesi'ne makaslı saldırı şoku
Beşiktaş Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesi Fahrettin Çırak, Özel Kalem Müdürü Fatih Mangal'a yumruk ve makasla saldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bugün saat 11.20 sıralarında, İstanbul'un Nisbetiye Mahallesi'ndeki Beşiktaş Belediyesi binasında bir olay meydana geldi. Özel Kalem Müdürü Fatih Mangal, makam odasında bulunduğu sırada CHP'li meclis üyesi Fahrettin Çırak'ın odaya girdiğini ifade etti.

YUMRUK VE MAKASLI SALDIRI

Mangal, Çırak'ın odada bulunan diğer kişiyi dışarı çıkarmasını istediğini belirttikten sonra kendisine yumrukla saldırdığını aktardı. İlk darbenin gözüne isabet ettiğini, ardından göğüs ve kol bölgesine de vurulduğunu söyledi. Mangal, saldırganın masanın üzerindeki bir makası alarak yeniden saldırmaya çalıştığını da ifade etti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Güvenlik görevlileri, makaslı saldırıyı engelledi. Mangal, olay sırasında tehdit ve hakaretlere maruz kaldığını iddia ederek hastaneden darp raporu aldı ve Fahrettin Çırak'tan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.