Galatasaraylı Carlos Cuesta, Spartak Moskova'ya transferi için Rusya'ya gitmişti ancak imzayı atamadan geri döndü. Rus basınından Championat'ın haberine göre, Kolombiyalı stoper cumartesi gününden beri Moskova'daydı. Ancak, Rus kulübü son anda fikrini değiştirerek transferden vazgeçti. Cuesta, geçtiğimiz kış transfer döneminde Belçika ekibi Genk'ten 8 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu. Süper Lig'de ise sadece 3 maçta 85 dakika süre bulabilmişti.

TRANSFER SÖYLENTİLERİ
Inter'in Yusuf Akçiçek için ısrarı sürüyor. İtalyan ekibi 17 milyon euro önerirken, Fenerbahçe 20 milyon euroluk bonservis bedelinden aşağıya inmeye yanaşmıyor. Sabah gazetesi bu gelişmeyi aktardı. Manchester City, Gianluigi Donnarumma transferi için PSG ve oyuncuyla anlaştı. Ancak, Ederson'un satışını bekleyen Manchester City, Galatasaray'ın da teklifini göz önünde bulunduruyor. Ederson transferi bu hafta netleşebilir diye haber verdi Fanatik gazetesi.

DİĞER TRANSFER HABERLERİ
Galatasaray'ın gündemindeki Manuel Akanji için Crystal Palace, Manchester City ile görüşmelere başladı. Bu bilgi Sky Sport'tan geldi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in kiralık transferi için Hull City ile anlaşmaya vardı. Milliyet gazetesi bu haberi duyurdu. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ise Kenny Arroyo için gelen 7,5 milyon Euro'luk teklifi reddetti. DHA bu gelişmeyi aktardı.


