ASAYİŞ
Yayınlanma : 08 Ağustos 2025 13:08
Düzenleme : 08 Ağustos 2025 13:08

Buldan'da aldatma draması: Koca ve sevgili, karısının tuzağına düştü

Buldan'da aldatma draması: Koca ve sevgili, karısının tuzağına düştü
Buldan Belediyesi çalışanı T.Y.'nin eşini aldattığını öğrenen N.Y., Sarayköy'de kocasını ve sevgilisini yakaladı. N.Y., kaçmaya çalışan E.H.'yi saçından sürükleyerek yakaladı ve olay büyük yankı uyandırdı.

Buldan Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürü T.Y.'nin eşini aldattığından şüphelenen N.Y., dedektif gibi bir soruşturma başlattı. Sosyal medya yazışmalarını inceleyen N.Y., kocasının eski bir belediye çalışanı olan E.H. ile Sarayköy ilçesinde buluşma ayarladığını keşfetti.

KOCASI VE SEVGİLİSİNİ 4 SAAT BEKLEDİ

Yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Sarayköy ilçesinde, Sakarya Mahallesi'ndeki Şehit Hüseyin Kuş Parkı önünde bir arkadaşıyla birlikte 4 saat bekleyen N.Y., kocasının ve metresinin buluşmasını yakaladı. Çiftin parktaki kamelyaya oturmasını gören N.Y., anları cep telefonuyla kaydetti.

SAÇINDAN SÜRÜKLEYEREK KAÇIRMAYA ÇALIŞTI

Kendisini görünce kaçmaya çalışan E.H.'yi saçından sürükleyen N.Y., öfkeyle hakaretlerde bulundu. İşletme sahiplerinin araya girmesiyle E.H. olay yerinden kaçtı. N.Y., işletme sahiplerine kocasının kendisini aldattığını anlattı. Olay, mahallede büyük yankı uyandırdı. Buldan Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürü T.Y.'nin görev yeri, Yenicekent Mahallesi'ndeki kantara değiştirildi.