SPOR
Yayınlanma : 26 Ağustos 2025 18:20
Düzenleme : 26 Ağustos 2025 18:20

Bruno Lage: Fenerbahçe, iyi bir Şampiyonlar Ligi takımı

Bruno Lage: Fenerbahçe, iyi bir Şampiyonlar Ligi takımı
Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Fenerbahçe maçının önemine değinerek, rakibini Şampiyonlar Ligi'ne layık bir takım olarak nitelendirdi.

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile yapılacak maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Lage, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne layık bir takım olarak nitelendirdi ve karşılaşmanın önemine vurgu yaptı.

MOURİNHO VE ELEŞTİRİLER

Mourinho'nun Benfica'nın yüksek transfer harcamalarıyla ilgili eleştirilerine yanıt veren Lage, Türk kulüplerinin ödediği yüksek maaşların Portekiz'de hiçbir kulüp tarafından karşılanamayacağını belirtti. Ayrıca, Mourinho'nun maçta görev alacak hakem Vincic hakkındaki olumlu yorumlarına da değinen Lage, Vincic'in daha önce Chelsea maçını yönettiğini ve bunun bir sorun teşkil etmeyeceğini ifade etti.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN MORALİ

Kerem Aktürkoğlu'nun son lig maçındaki moral durumu hakkında sorulan soruya Lage, Kerem'in ve diğer tüm oyuncularıyla arasının iyi olduğunu vurguladı. Maçın son anlarında moralsiz göründüğü yönündeki iddialara ise Lage, Kerem'in maç başlangıcındaki enerjik ve takımına destekleyici tavrını hatırlattı. Son olarak, eski oyuncusu Nelson Semedo ve Jose Mourinho'ya yarın tebriklerini iletmeyi planladığını sözlerine ekledi.