ASAYİŞ
Yayınlanma : 15 Eylül 2025 00:58
Düzenleme : 15 Eylül 2025 00:58

Bolu'da polis motosiklet kazası: 4 polis memuru yaralandı

Bolu'da polis motosiklet kazası: 4 polis memuru yaralandı
Bolu'da D-100 karayolunda orta refüjün sulanması sonucu ıslanan yolda iki yunus timinin motosikletlerinin devrilmesiyle dört polis memuru yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, karayolu bir süre trafiğe kapandı.
Bolu'da polis motosiklet kazası: 4 polis memuru yaralandı

KAZA D-100 KARAYOLUNDA

İstanbul istikametine giden iki yunus timinin kullandığı motosikletler, orta refüjdeki çimlerin sulanması nedeniyle ıslak olan yolda kontrolden çıktı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan dört polis memuru, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun İstanbul yönü bir saat süreyle trafiğe kapandı. Ulaşım, yan yollardan sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dha