SPOR
Yayınlanma : 24 Eylül 2025 22:07
Düzenleme : 24 Eylül 2025 22:07

Beşiktaş, Kayserispor'u 4-0 yendi

Beşiktaş, Kayserispor'u 4-0 yendi
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Kayserispor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Rafa Silva'nın üç golü ve Abraham'ın bir golüyle galibiyete ulaşan Beşiktaş, puanını 9'a yükseltti.

Trendyol Süper Lig'in 1. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlıların gollerini Rafa Silva (3) ve Tammy Abraham kaydetti.

RAFA SILVA'DAN HAT-TRICK

Rafa Silva, maçta üç gol birden atarak takımına galibiyeti getirdi. Portekizli yıldızın golleri 15., 32. ve 58. dakikalarda geldi. Abraham ise 45+1. dakikada ağları sarstı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 9'a yükselterek 9. sıraya yerleşti. Kayserispor ise 4 puanla 15. sırada kaldı.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HEDEFİ

Siyah-beyazlı ekip, ligin 7. haftasında Kocaelispor'u konuk edecek. Maç öncesi kadrolar şu şekildeydi: Kayserispor: Bilal, Ramazan, Kayra Cihan, Arif Kocaman, Carole, Nurettin, Dorukhan, Jung, Cardoso, Opoku, Tuci. Beşiktaş: Mert, Svensson, Emirhan, Uduokhai, Jurasek, Ndidi, Orkun, Rafa, Rashica, Devrim, Abraham. Maçın önemli anları arasında, Rashica ve Abraham'ın kaçırdığı pozisyonlar ile Rafa Silva'nın muhteşem golleri yer alıyor. Maç özeti için verilen linke tıklayabilirsiniz: https://www.yenisafak.com/static/spor/1924268. Puan durumu için ise: https://www.yenisafak.com/embed/PointScoreEmbed/?id=1