UEFA Konferans Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Lausanne'a 1-1'lik ilk maçın rövanşında 1-0 yenilen Beşiktaş, Avrupa macerasını noktaladı. Bu sonuç sonrası Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'i basın toplantısının ardından yönetim kurulu toplantısına çağırdı.

ACILI BİR ELENME
Maçın ardından sorumluluğu üstlenen Solskjaer, 'Sorumlu benim, suçlanacak olan benim. Bu suçu üstleniyorum.' demişti. Teknik direktör, görevden alınma ihtimaliyle ilgili soruya ise şu cevabı vermişti: 'Kulüp, Beşiktaş camiası için doğru olan neyse onu yapabilir. Ben Beşiktaş'ı daha güçlü yapmak için çalışıyorum. Ben hiç pes etmedim. Zorluklarla hep savaştım. Şu an yapmamız gereken pazar günü durumu tersine çevirmek.'
YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
Adalı'nın, Solskjaer ile yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdiği öğrenildi. Toplantının detayları henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.


