Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Güller ve Günahlar', yayınlanan son tanıtım fragmanıyla izleyicileri daha da meraklandırdı. Dizinin dikkat çeken karakterlerinden Berrak'ın (Oya Unustası) yazdığı bir mektup, ortaya çıkan yeni ipuçlarıyla birlikte olay örgüsüne derinlik katmaya devam ediyor.
KADER'İN BABASI VE GİZEMLİ SIRLAR
Berrak'ın mektubunda yer alan "Dünyada benden daha kötü biri varsa o da Kader’in (Yade Arayıcı) babasıdır" şeklindeki ifadesi, Kader'in babası hakkında yeni soru işaretleri doğurdu. Bu açıklama, karakterin geçmişi ve potansiyel bağlantıları hakkında spekülasyonlara yol açtı. Mektubun devamında, "Sırrımı saklayacağını biliyorum; çünkü ben de senin sırrını saklıyorum" cümlesi ise aile içindeki diğer gizli sırların varlığına işaret etti.
SERHAT'IN ACI DOLU SÖZLERİ VE HAYAL'İN ŞOKU
Dizinin başrol oyuncularından Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Serhat karakterinin, "Bende açtığın yara hep kanayacak" sözleri, tanıtımda büyük bir duygu yoğunluğu yarattı. Bu repliklerin Cihan'ı (Serdar Orçin) hedef aldığı yönündeki yorumlar, hikayenin ana hatlarını belirlemeye başladı. Tanıtımın finalinde Beren Gençalp'in hayat verdiği Hayal karakterinin "Her şeyi öğrendim" demesi, hem Serhat'ı hem de izleyicileri büyük bir şoka uğrattı.



