EKONOMİ
Yayınlanma : 21 Mart 2026 03:38
Düzenleme : 21 Mart 2026 03:38

Bayram yolculuğu başladı! Biletlerin fiyatı dudak uçuklatıyor

Bayram yolculuğu başladı! Biletlerin fiyatı dudak uçuklatıyor
Bayram yolculukları başladı, otogarlarda yoğunluk artarken bilet fiyatları da cep yakıyor. Yolcular, bilet bulmakta zorlandıklarını ve fiyatların yüksek olduğunu dile getiriyor.

Ramazan Bayramı'na saatler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik artmış durumda. Okulların ikinci dönem ara tatiline girmesiyle birlikte bayram tatili birleşince, otogarlar dolup taşıyor.

OTOBÜS FİRMALARI EK SEFERLER KOYDU

Cuma akşamı itibarıyla yoğunlaşan yolcu trafiği, otobüs firmalarının ek seferler düzenlemesine neden oldu. İstanbul'dan Bursa'ya gitmek isteyenler 600 liraya, Ankara'ya gidecekler ise 850 liraya bilet bulabiliyor. Uzun yolculuklar için ise fiyatlar oldukça yüksek; Trabzon'a gidiş için biletler 2 bin liradan başlarken, Van seferleri 2 bin 500 ile 3 bin lira arasında değişiyor.

YOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Yolculuk yapan Muharrem Aktaş, fiyatların kendisine normal geldiğini belirterek,