Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Süper Lig kulüplerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trendyol Süper Lig'in başlaması için geri sayım başladı. Yaz transfer dönemi devam ederken, kulüpler için önemli bir haber gündeme geldi. Bundesliga devi Bayern Münih, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transferde etkin bir rol oynuyor. Liverpool'dan Luis Diaz'ı kadrosuna katarak güçlenen Alman ekibi, takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı.

BAYERN MÜNİH'TEN SATIŞ KARARI
Abendzeitung München'in haberine göre, Bayern Münih; Kim Min-Jae, Sacha Boey ve Raphael Guerreiro'yu satma kararı aldı. Özellikle Kim Min-Jae için yüksek bir bonservis bedeli bekleniyor. Güney Koreli stoper, 2023'te Napoli'den 50 milyon euro'ya transfer edilmişti, ancak istikrarlı bir performans sergileyemediği belirtiliyor. Yeni transfer Jonathan Tah'ın Dayot Upamecano ile birlikte oynaması beklenirken, Kim Min-Jae'nin yedek kulübesinde kalma riski bulunuyor. Ayrıca, yıllık 16 milyon euro'luk maaşı nedeniyle oyuncunun kendisine yeni bir kulüp bulmasının zor olduğu ifade ediliyor.

SÜPER LİG KULÜPLERİ İÇİN FIRSAT
Bu durum, Süper Lig'den Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için bir fırsat kapısı açabilir. Sağ bek arayışında olan Galatasaray'ın Sacha Boey transferine yönelme ihtimali yeniden gündeme gelirken, Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae'yi kiralama olasılığı da konuşuluyor. Sol bek mevkii için ise Raphael Guerreiro, hem Beşiktaş hem de Galatasaray tarafından değerlendirilebilir.


