Bayram tatili için İstanbul'a gelen Kars 36 Spor'un 21 yaşındaki genç futbolcusu Kubilay Kaan Kundakçı, arkadaşı rapçi Vahap Canbay'ın eski sevgilisi şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu ile barışma çabası sırasında çıkan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay, 19 Mart gecesi Ümraniye'de yaşandı.
ARALARININ DÜZELMESİ İÇİN GİTMİŞ
İddialara göre, Vahap Canbay, bir süre önce ayrıldığı Aleyna Kalaycıoğlu ile barışmak istedi ve bu konuda aralarında iyi olduğu bilinen arkadaşı Kubilay Kundakçı'dan yardım istedi. Kundakçı, Canbay ve diğer arkadaşlarıyla birlikte Kalaycıoğlu'nun stüdyosunun önüne gitti. Grup araçta beklerken, kimliği belirsiz şahıslar lüks araçlarla olay yerine gelerek saldırı düzenledi.
SALDIRGAN ARANIYOR, ŞARKICI GÖZALTINDA
Saldırganlardan A.K. isimli şahıs, araç içerisindeki gruba doğru ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Kubilay Kundakçı ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç futbolcu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis, olay yerinden kaçan ve kimliği tespit edilen A.K.'yi yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Öte yandan, saldırıyla bağlantısı olabileceği düşünülen Aleyna Kalaycıoğlu'nun gözaltına alındığı öğrenildi. Kundakçı'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



