Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslar için Almanya'nın başkenti Berlin'e ulaştı. Bakan Fidan, Berlin'e varışının hemen ardından Almanya Dışişleri Bakanlığı'na geçerek Alman mevkidaşı Johann Wadephul tarafından resmi törenle karşılandı.
STRATEJİK İKİLİ GÖRÜŞME VE BASIN AÇIKLAMASI
Karşılamanın ardından iki bakan baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu önemli ikili görüşmenin sonrasında Dışişleri Bakanı Fidan ve Alman mevkidaşı Wadephul, ikili ilişkiler ve güncel konular hakkında bilgi paylaşacakları ortak bir basın toplantısı düzenleyecekler.
MECLİS ZİYARETİ VE TOPLUM TEMSİLCİLERİYLE BULUŞMA
Bakan Fidan'ın Almanya programı yoğun bir şekilde devam ediyor. Berlin'deki temasları kapsamında Fidan, aynı gün içinde Almanya Federal Meclisi'ni (Bundestag) ziyaret edecek. Ayrıca Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya gelerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunacak.



