Fenerbahçe'de hafta sonu yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurula eski başkan Aziz Yıldırım katılmayacağını açıkladı. Yıldırım, iki başkan adayını da desteklemeyeceğini belirtti.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Eylül ayında yaptığı açıklamada, bir kongrenin kulübün yararına olmayacağını ve bundan vazgeçilmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, bu düşüncesiyle paralel olarak kongreye katılmayı düşünmediğini ifade etti. Ali Koç veya Sadettin Saran'dan herhangi birini desteklemeyeceğini de vurguladı.
GÜNDEM MADDELERİNE VETO ÖNERİSİ
Yıldırım, genel kurul gündemindeki 11, 12 ve 13. maddelerin veto edilmesini tavsiye etti. Bu maddelerin kulübün varlıkları üzerindeki söz hakkını yönetim kuruluna devrettiğini ve üyelerin karar mekanizmasındaki etkinliğini sıfıra indirdiğini belirtti. Bu maddelerin bir sonraki genel kurulda detaylı olarak ele alınması gerektiğini ve şu anki halleriyle veto edilmesi gerektiğini savundu. Yıldırım, genel kurulun Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını diledi.



