SPOR
Yayınlanma : 09 Mayıs 2026 00:00
Düzenleme : 09 Mayıs 2026 00:00

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin geleceği için birlik şart

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin geleceği için birlik şart
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin geleceği için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak genç ve çalışkan bir yönetim hedeflediklerini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Biz Fenerbahçeyiz Derneği (Bifeder) tarafından düzenlenen etkinlikte kulüp üyeleriyle bir araya geldi.

GELECEĞE DAMGA VURMAK İÇİN BİRLİK

İstanbul'daki bir otelde gerçekleştirilen organizasyona, başkan adaylığından çekilip Yıldırım'a destek veren Barış Göktürk de katıldı. Bifeder Başkanı Orhan Ebcin, Yıldırım'a hediye takdiminde bulundu. Yıldırım, yaptığı kısa konuşmada, Fenerbahçe için bir şeylere dur demenin vaktinin geldiğini vurguladı. "Bu benim yalnız başıma yapacağım bir iş değil. 12 yılın getirdiği sonuçların ardından hepimizin beraber olması lazım. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var," dedi.

GENÇ VE ÇALIŞKAN BİR YÖNETİM HEDEFİ

Aziz Yıldırım, "Adayım ama öyle bir yönetim yapmalıyız ki hem genç olmalı hem de çalışmalı. 1998'de yaptığım yönetim; divan kurulu başkanları, federasyon başkanları çıkardı. Yine öyle bir yönetim olmalı ve önümüzdeki 20 yıla damga vurmalı. Diğer aday da kazanabilir ama birliği bozmayalım. Tribünde de kongrede de her yerde birlik olalım ki bu güç bizi şampiyon ve başarılı yapsın," şeklinde konuştu. Gecede söz alan Barış Göktürk ise, Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi düzlüğe çıkaracak isim olduğunu belirtti. "Fenerbahçe 12 yıldır şampiyon olamıyor ve ciddi maddi problemler var. Fenerbahçe'nin gerçek bir kaptana ihtiyacı var. Camiamız bu mali sıkıntılardan ve sportif başarısızlıktan ancak ve ancak Aziz Yıldırım'ın olağanüstü gayretleriyle çıkabilir," ifadelerini kullandı.