SPOR
Yayınlanma : 05 Ekim 2025 20:16
Düzenleme : 05 Ekim 2025 20:16

Arda Turan'ın Shakhtar Donetsk'i ligde ilk kez yenildi

Arda Turan'ın Shakhtar Donetsk'i ligde ilk kez yenildi
Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Shakhtar Donetsk, Ukrayna Ligi'nde LNZ Cherkasy'ye 4-1 yenilerek bu sezonki ilk lig mağlubiyetini aldı.

Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın üstlendiği Shakhtar Donetsk, Ukrayna Ligi'nin 8. haftasında LNZ Cherkasy karşısında sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

LNZ CHERKASY GALİBİYETİ ELDE ETTİ

Lviv Arena'da oynanan mücadelede LNZ Cherkasy, 14. dakikada Kuzyk, 61. dakikada Assinor, 71. dakikada Ryabov ve 89. dakikada Obah'ın golleriyle galibiyete ulaştı. Shakhtar Donetsk'in tek golü ise 85. dakikada Nazaryna'dan geldi.

SHAKHTAR DONETSK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla birlikte ligdeki ilk yenilgisini alan Shakhtar Donetsk, 17 puanla liderliğini devam ettirdi. Üç maçlık yenilmezlik serisi sona eren LNZ Cherkasy ise 14 puanla 6. sırada yer aldı. Milli ara sonrasında Shakhtar Donetsk, Polissya Zhytomyr deplasmanına çıkacakken, LNZ Cherkasy ise Kolos Kovalivka'yı ağırlayacak.

ARDA TURAN'DAN SEZONUN İLK LİG YENİLGİSİ

Sezon başında Eyüpspor'dan ayrılarak Shakhtar Donetsk'in başına geçen Arda Turan, ligdeki ilk yenilgisini aldı. 38 yaşındaki teknik adam, takımının başında çıktığı 18. resmi maçta 2. mağlubiyetini yaşadı. Turan yönetimindeki Shakhtar Donetsk, daha önceki 11 maçtan galibiyetle ayrılırken, 5 maçta ise berabere kaldı.