Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, dün bazı ilçelerde bulantı ve kusma şikayetleri üzerine harekete geçerek gıda zehirlenmesi soruşturması başlattı.
HASTANELERE BAŞVURANLAR ARASINDA CİDDİ SAYIDA HASTA VAR
112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen çok sayıda yardım talebinin ardından, 153 kişinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurduğu öğrenildi. Soruşturma çerçevesinde, yemek firması sahibinin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.
HASTALARIN DURUMU İYİ, İNCELEMELER SÜRÜYOR
Tedavi gören 153 kişiden 50'sinin taburcu edildiği, hayati tehlikesi olan kimsenin bulunmadığı bilgisi verildi. Kalan hastalar ise tedbir amaçlı gözlem altında tutuluyor. Gıda zehirlenmesiyle ilişkilendirilen olayda, vatandaşların bir yemek firması tarafından sağlanan tavuk döner menüsünü tükettiği belirlendi ve bu firma ile ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.



