Amasya'da saat 18.00 sıralarında Ferhat Tüneli’nde meydana gelen kazada, V.K. yönetimindeki 34 TT 6060 plakalı otomobil, tünel içinde oluşan trafik yoğunluğunu fark edemeyerek ani bir manevra yaptı.
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Bu manevra sonucunda araç kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve S.Ö. idaresindeki 05 FK 593 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza anı, tünelin güvenlik kameralarına yansıdı. Çarpışmanın etkisiyle V.K. yaralandı.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Olayın ardından ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



