Altındağ ilçesinin Önder Mahallesi'nde, Siteler Sanayi Sitesi'nde yer alan Karpuzlu-1 Caddesi ile Sırma Caddesi'nin kesişim noktasında son iki yıl içinde birçok kaza meydana geldi.
SON İKİ YILDA 20 KAZA
Bu süreçte, çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan 20 kaza, bölgedeki vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Şu ana kadar can kaybı yaşanmamış olsa da, kazaların sıklığı esnafı endişelendiriyor. İş yerlerinin sahipleri, bu 'kuralsız kavşak' olarak adlandırdıkları noktada kazaların önüne geçilmesi için yetkililerden acil önlem alınmasını talep ediyor.
ESNAFTAN ÇAĞRI
Şükrü Başekin, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazalar nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Her gün kaza oluyor ve durumu çok ciddiye alıyorlar mı bilmiyorum. Sürekli belediyeye ihbarda bulunuyoruz ama sonuç alamıyoruz. Buraya bir kasis ve ışık konulması gerekiyor, çünkü burada çocuklar da geçiyor” dedi. Diğer bir esnaf Çağlar Dinç ise, dükkanına sürekli araçların çarptığını ifade ederek, “Burada bir panomuz var ve birkaç kez araçlar o panoya çarptı. Kontrolsüz kavşak yüzünden ciddi kazalar yaşanıyor. Biz birçok yere başvurduk ama bir sonuç alamadık” şeklinde konuştu.



