GÜNDEM
Yayınlanma : 22 Temmuz 2025 19:17

Altan Öymen için cenaze töreni düzenlendi

Altan Öymen için cenaze töreni düzenlendi
Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Altan Öymen için Teşvikiye Camisi'nde kalabalık bir katılımla cenaze töreni düzenlendi ve naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Altan Öymen için Teşvikiye Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Törene, Öymen'in ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, İstanbul Valisi Davut Gül, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Aydın Doğan, siyasiler, partililer, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

AİLE ÜYELERİNDEN TAZİYE MESAJI

Öymen'in kızı Aslı Öymen ve diğer aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Aslı Öymen, AA muhabirine, babasını çok özleyeceklerini ifade ederek, 'Mekanı cennet olsun.' dedi. Öymen'in naaşı, cenaze namazının kılınması ve helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına götürüldü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Öymen'in tabutuna omuz verdikten sonra cenaze aracına binerek mezarlığa gitti. Altan Öymen için dün TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören düzenlenmişti.