AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı grup toplantısındaki konuşması nedeniyle eleştirmesine sert yanıt verdi.
ÖZEL'E "SİYASİ NAVİGASYON" SORUNU
Çelik, Özgür Özel'in "ilahi okuyor" şeklindeki eleştirisine değinerek, CHP liderinin "siyasi navigasyon" probleminin vahim bir noktaya geldiğini belirtti. Özel'in tespitlerinin yanlış ve teşhislerinin dayanaksız olduğunu vurgulayan Çelik, "Kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor" ifadesini kullandı.
AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR
AK Parti Sözcüsü, "AK Parti milletin partisidir. Evlerde, yollarda vatandaşlarımızın dilinden düşmeyen güzel sözlerin, okul bahçelerinde çocuklarımızın cıvıl cıvıl neşesine eşlik eden ifadelerin Ak Parti grup toplantımızda Cumhurbaşkanımız tarafından dillendirilmesi bizim ruh kökümüzün neticesidir." dedi. Özel'in bu ifadeleri anlamakta zorlanmasının nedenini, "özgürlük denilmesi gereken yerde baskı ile öne çıkan, millet denilmesi gereken yere vesayet tabelası asan bir siyasi geleneği sürdürmesi" olarak açıkladı. Çelik, AK Parti grubunda sadece milletin dilinin konuşulduğunu ve bu yüzden Özel'in anlamakta güçlük çektiğini sözlerine ekledi. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutlayan Çelik, "Sadece millete adanmış ve sadece milletin dilini konuşan yürüyüşünün daha nice bereketli yılları olsun." temennisinde bulundu.



