GÜNDEM
Yayınlanma : 08 Kasım 2025 01:07
Düzenleme : 08 Kasım 2025 01:07

Ak parti'de beş ilde sürpriz atama: Yeni il başkanları kimler oldu?

Ak parti'de beş ilde sürpriz atama: Yeni il başkanları kimler oldu?
AK Parti, Bitlis, Çanakkale, Elazığ, Niğde ve Tunceli'de yeni il başkanları atadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla gerçekleşen atamalarda eski il başkanlarına teşekkür edildi.

AK Parti, teşkilatlarında önemli bir yenilenmeye giderek beş farklı ilde yeni il başkanlarını belirledi. Bu atamalarla Bitlis, Çanakkale, Elazığ, Niğde ve Tunceli il başkanlıklarına yeni isimler getirildi.

YENİ İL BAŞKANLARI BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayının ardından yapılan atamalara göre, Bitlis İl Başkanlığı görevine Engin Günceoğlu getirildi. Çanakkale İl Başkanlığı'na Abdurrahman Kuzu, Elazığ İl Başkanlığı'na İbrahim Sencer Selmanoğlu, Niğde İl Başkanlığı'na Hacı Mehmet Eren ve Tunceli İl Başkanlığı'na ise Hakan Özer atandı.

ESKİ İL BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Partiden yapılan açıklamada, mevcut görevlerinden ayrılan il başkanlarına bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Yeni atanan il başkanlarına ise görevlerinde başarılar dilendiği belirtildi. Bu değişikliklerin, partinin yerel yapılanmalarına yeni bir ivme kazandırması hedefleniyor.