EKONOMİ
Yayınlanma : 01 Ocak 2026 02:42
Düzenleme : 01 Ocak 2026 02:42

AJet'ten Tiran'a Kapılar Açılıyor: Biletler Şimdiden Sadece 35 Dolar!

AJet'ten Tiran'a Kapılar Açılıyor: Biletler Şimdiden Sadece 35 Dolar!
AJet, Tiran'a başlattığı yeni seferlerle seyahat severlere müjdeyi verdi. Biletler 35 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İstanbul'dan 2 Mart, Ankara'dan 5 Mart'ta başlayacak uçuşlar haftanın belirli günlerinde yapılacak.

Türk Hava Yolları'nın iştiraki AJET, Arnavutluk'un başkenti Tiran'a yönelik heyecan verici yeni seferlerini duyurdu. Bu yeni hat, seyahat tutkunlarına oldukça cazip fiyatlarla uluslararası bir yolculuk fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında biletler, başlangıç fiyatı olarak sadece 35 dolardan satışa sunuldu.

Tiran Uçuşları Başlıyor: Yeni Hatlar Açılıyor

AJET Genel Müdürü Kerem Sarp, 2025 yılı boyunca planlanan pek çok yeni hat açılışının heyecanını yaşadıklarını belirtti. Tiran uçuşlarının bu özel yılın önemli duyurularından biri olduğunu vurgulayan Sarp, "Arnavutluk'un başkenti Tiran'a yönelik uçuşlarımız, İstanbul'dan 2 Mart itibarıyla, Ankara'dan ise 5 Mart itibarıyla başlayacak. Bu yeni hattın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Bu yeni hatlar, hem İstanbul hem de Ankara'dan Tiran'a ulaşımı kolaylaştıracak.

Haftanın Belirli Günlerinde Seferler Gerçekleşecek

İstanbul'dan Tiran'a gerçekleştirilecek seferler haftanın pazartesi, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günlerinde yapılacak. Ankara'dan Tiran'a ise daha sınırlı olmak üzere perşembe ve cumartesi günleri uçuşlar düzenlenecek. Bu sefer programı, yolculara seyahatlerini planlamaları için esneklik sağlayacak.