GÜNDEM
Yayınlanma : 16 Kasım 2025 20:31
Düzenleme : 16 Kasım 2025 20:31

Ağıralioğlu'ndan memlekete sert çağrı: Sorunlar derinleşiyor!

Ağıralioğlu'ndan memlekete sert çağrı: Sorunlar derinleşiyor!
Yavuz Ağıralioğlu, Manisa'da terörizm eleştirileri ve yerel sorunlara dikkat çekerek, TBMM'deki tartışmaların önemini vurguladı ve memleketin derin çatlaklarını anlattı.

Yavuz Ağıralioğlu, Anahtar Parti Genel Başkanı olarak Manisa'daki ziyaretlerinde siyasi gelişmeleri ve yerel sorunları keskin bir dille kınadı. 35 yıllık siyasi prensiplerinden vazgeçmediğini belirterek, terörizme karşı açık bir tutum aldı ve teröristlerin hiçbir şekilde yüceltilmemesi gerektiğini vurguladı. İmralı'daki terörist başının 'kurucu önder' olarak anılmasına karşı çıktı ve Kürt halkının bu kişi veya PKK ile bir tutulmamasını savundu.

TBMM'DE TERÖRLE İLGİLİ TARTIŞMALAR

Ağıralioğlu, TBMM'nin terörizm ve bölücülüğe asla izin vermemesi gerektiğini ifade etti. Meclis Başkanlığı'nın terörle mücadele için komisyon kurma girişimlerini 'siyasi çıkar arayışı' olarak tanımladı. Siyasetin prensipsiz hale gelmesine ve teröristlerden medet umulmasına karşı olduğunu belirten Ağıralioğlu, Öcalan ile yapılan siyasi etkileşimlerin 40 yıllık mücadelenin zararına olduğunu dile getirdi.

MANİSA'DAKİ ÜRETICILERIN GÜNLÜK SORUNLARI

Manisa'daki zeytin üreticilerinin karşılaştığı zorlukları ele alan Ağıralioğlu, bu meselelerin çözümü için acil bir komisyon kurulmasını istedi. Manisa'da başıboş sokak köpekleri ve elektrik kesintileri gibi sorunların da ivedilikle ele alınması gerektiğini vurguladı. Konuşmasının sonunda, gençlerin güvenliğine değinen Ağıralioğlu, kargo uçaklarındaki kayıpları vicdansızca buldu ve Cumhurbaşkanlığı'nın kaynaklarına rağmen bu tür şehitlerin kabul edilemez olduğunu belirterek, yönetimin beceriksizliğinin adalet, üretim ve sabrı tükettiğini ve halkın hesap soracağını ifade etti.