SPOR
Yayınlanma : 05 Nisan 2026 23:08
Düzenleme : 05 Nisan 2026 23:08

Agbadou penaltı kararına sert tepki gösterdi: 'Olmayan bir şeyi icat etmeye gerek yok!

Agbadou penaltı kararına sert tepki gösterdi: 'Olmayan bir şeyi icat etmeye gerek yok!
Beşiktaş'ın stoperi Agbadou, Fenerbahçe maçındaki penaltı kararına sert tepki gösterdi ve ligdeki hakem kararlarını eleştirdi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'ye son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Maçın 90+8. dakikasında penaltıya sebep olan stoper Emmanuel Agbadou, hakem Yasin Kol'un kararına büyük bir tepki gösterdi.

PENALTIDAN SONRAKİ TEPKİLER

Agbadou, ''Asla penaltı değildi. Pozisyonun penaltıyla alakası yok. Ceza sahası içerisinde bile değil. Hakemin VAR'a bakmaması imkansız!'' diyerek durumu eleştirdi. Ayrıca, dürüst bir şekilde kazanarak şampiyon olunabileceğini belirtti. Agbadou, ''Utanılacak bir durum. Olmayan bir şeyi icat etmeye gerek yok. Bu durum lig için kötü! Bu şekilde işlerin düzelmesi mümkün değil. Bu tarz kararlarla bu ligin iyi olması mümkün değil'' şeklinde sözlerini sürdürdü. Fenerbahçe'nin kazandığı penaltının doğruluğunu eski hakemler de değerlendirdi.