EKONOMİ
Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 08:01
Düzenleme : 30 Ağustos 2025 08:01

Adel/Faber-Castell: Yılda 30 bin güvenlik, 10 bin kalite testi

Adel/Faber-Castell: Yılda 30 bin güvenlik, 10 bin kalite testi
Adel/Faber-Castell CEO’su Oğuz Uçanlar, yılda 30 bin güvenlik ve 10 bin kalite testi gerçekleştirdiklerini ve çocukların eğitim yolculuğuna güvenli ve kaliteli ürünler sunmayı hedeflediklerini açıkladı.

Adel/Faber-Castell, her yıl 30 bin güvenlik ve 10 bin kalite testi gerçekleştirerek, öğrencilerin eğitim yolculuğuna eşlik ediyor. Şirket, ‘Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz’ ilkesiyle hareket ediyor.

ÇOCUKLARIN YARATICILIĞINI VE ÖĞRENME MOTİVASYONUNU ARTIRMAK

Adel/Faber-Castell CEO’su Oğuz Uçanlar, çocukların yaratıcılıklarını ve öğrenme motivasyonlarını artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Ürün güvenliği ve kalitesinin, sadece bir yasal gereklilik değil, aynı zamanda sürdürülebilir ve sorumlu üretim anlayışlarının bir parçası olduğunu belirtti.

ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE KALİTESİ ÖNEMLİ

Uçanlar, yaptığı açıklamada, 'Çocuklarımızın ne yediğine, ne giydiğine dikkat ettiğimiz kadar, kullandığı kırtasiye ürünlerinin kalitesi ve güvenliğine de dikkat etmemiz gerekiyor' dedi. Şirketin, bu prensiplerle çalıştığını ve öğrencilerin güvenli ve kaliteli ürünler kullanmasını sağlamayı amaçladığını sözlerine ekledi.