Süper Lig'de 4 sezon mücadele ettikten sonra bu sezon küme düşen Adana Demirspor'da gelişmeler yaşanıyor. Amedspor'a 8-1'lik ağır bir yenilgi alan takımın başkanı Bedirhan Durak, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Durak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'a olan bağlılığını ve kulübe hizmet etmenin mutluluğunu dile getirdi.
İSTİFA AÇIKLAMASI
Başkan Durak, açıklamasında 'her zaferde, her zorlukta, her gözyaşında kalbinin Adana Demirspor arması için attığını' vurgulayarak, görevinden büyük bir onur, sevgi ve minnet duygusuyla ayrıldığını belirtti. Kulüp personeli, eski başkan Murat Sancak ve taraftarlara teşekkürlerini iletti.
OLAYLI GALATASARAY MAÇI VE ÖNCEKİ İSTİFA GİRİŞİMİ
Geçtiğimiz sezonun 23. haftasında oynanan Galatasaray maçında hakem kararlarına tepki gösteren Durak, takımı sahadan çekmişti. Bu olay sonrası istifa açıklaması yapmış, ancak 2 gün sonra yönetim kurulunun istifasını kabul etmediğini ve göreve devam edeceğini duyurmuştu. Şimdi ise, Amedspor yenilgisinin ardından kesin olarak görevinden ayrılıyor.



