Adana'da su ürünleri sektörünün önünü açacak önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Karataş Kaymakamı Necati Aktan ve çeşitli oda başkanları ile diğer yetkililer bir araya geldi.
SU ÜRÜNLERİ OSB’DEKİ GELİŞMELER
Toplantıda, Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ilerlemeler ve altyapı ihale süreci detaylı biçimde incelendi. Vali Köşger, Karataş'ın su ürünleri potansiyelini öne çıkararak, projenin bölge ekonomisine sağlayacağı yarara dikkat çekti.
ÇEVREYE DOST YENİ YATIRIM İMKANLARI
Vali Köşger, Su Ürünleri OSB'nin bitirilmesinin ardından üreticiler ve yatırımcılar için yeni fırsatların doğacağını ifade etti. Bu gelişmelerle istihdamın artması ve Adana'nın su ürünleri alanında örnek bir konum kazanması bekleniyor; ayrıca, altyapı çalışmaları çevreye duyarlı teknolojilerle titiz şekilde sürdürülüyor.



