SPOR
Yayınlanma : 10 Kasım 2025 23:33
Düzenleme : 10 Kasım 2025 23:33

A milli takım, Bulgaristan ve İspanya için hazırlıklara hız verdi

A milli takım, Bulgaristan ve İspanya için hazırlıklara hız verdi
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için Bulgaristan ve İspanya maçlarına yönelik hazırlıklarına başladı.

A Milli Futbol Takımı, 15 Kasım'da Bulgaristan ile sahasında ve 18 Kasım'da İspanya ile deplasmanda oynayacağı 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçları için hazırlıklara başladı.

İLK ANTRENMAN GERÇEKLEŞTİ

Ay-yıldızlı ekip, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açıkken, ısınma hareketleri ile başladı. Ardından pas ve top kapma çalışmaları yapıldı ve antrenmanın aerobik koşularla sona erdiği belirtildi.

TAKIMDAKİ DURUMLAR

Bazı milli futbolcuların salonda yenilenme çalışması yaptığı ifade edildi. Ayrıca, bahis soruşturması nedeniyle tedbirli olarak TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Eren Elmalı, aday kadrodan çıkarıldı. Arda Güler ve Salih Özcan, seyahat programları nedeniyle, Oğuz Aydın ise izinli olduğu için idmanda yer almadı. Milli takım, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.