GÜNDEM
Yayınlanma : 11 Kasım 2025 17:34
Düzenleme : 11 Kasım 2025 17:34

8. kattan düşen gencin hava alma isteği ölümü oldu: Sitenin ortasında yaşanan dram!

8. kattan düşen gencin hava alma isteği ölümü oldu: Sitenin ortasında yaşanan dram!
Bursa'da hava almak için açtığı pencereden 8. kattan düşen 32 yaşındaki Muhammet Taştan hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, Barış Mahallesi Nilüfer Caddesi'ndeki bir sitede yürek burkan bir kaza meydana geldi. 32 yaşındaki Muhammet Taştan, yaşamını yitirdiği trajik olayda, yalnızca pencereden biraz hava almak istemişti.

PANİK DOLU ANLAR: GENCİN DÜŞÜŞÜ

Evinde bulunduğu sırada hava almak için penceresini açan genç adam, ne yazık ki dengesini kaybederek 8 katlı binanın yüksekliğinden aşağı düştü. Bu ani ve beklenmedik olay, site sakinlerini büyük bir şoka uğrattı.

SİTE SAKİNLERİNDEN İLK MÜDAHALE VE ŞOK SİNAYİ

Yaşanan gürültü üzerine dışarı çıkan site sakinleri, Muhammet Taştan'ı hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Durumun vahameti üzerine derhal yetkililere haber verildi ve sağlık ile polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesi beklendi.

UMUTLAR TÜKENDİ: OLAY YERİNDE VEFAT

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede Muhammet Taştan'ın ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, acı olayın yaşandığı alanda detaylı incelemeler başlattı.

SORUŞTURMA BAŞLADI: ADLİ TIP DEVREDE

Genç adamın cansız bedeni, savcılık tarafından yapılan ön incelemenin ardından otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma süreci başlatılarak, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması hedefleniyor.