Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan Dülger ailesi, banyosu olmayan ve tuvaleti dışarıda bulunan tek odalı bir evde 4 bin TL kira ödeyerek yaşamını sürdürüyor. 50 yaşındaki Nuriye Dülger, eşinin sağlık sorunları nedeniyle çalışamaması üzerine gündelik işlerde çalışarak ailenin geçimine katkı sağlıyor.
13 YILLIK ÇİLELİ YAŞAM
Nuriye Dülger, ailesiyle birlikte 2012 yılında Hacı Ömer Alpagot Mahallesi'ne taşındı ve o günden beri aynı evde yaşıyor. Ev sahibine evin kötü durumunu şikayet ettiğinde "Evi istemiyorsan çık" cevabıyla karşılaşan Dülger, çaresizlik içinde bu koşullarda yaşamaya devam ediyor. Ailenin tek gelir kaynağı, engelli kızının maaşı ve bakıcı parasından oluşuyor.
BİR ÇOCUĞUN MASUM HAYALLERİ
Ailenin kızı M.D., yaşadıkları zor koşullara rağmen umut dolu hayaller kuruyor. Mavi renkte, temiz bir odası olan bir ev istediğini belirten küçük kız, odasında kıyafetlerinin, kitaplarının ve kalemlerinin olmasını hayal ediyor. Büyüyünce polis olmak istediğini söyleyen M.D., ailesi için daha iyi bir yaşam hayal ediyor.



