Genie adı verilen sanal dünya modeli, internette bulunan oyun ve diğer videolar üzerine eğitildi ve şu anda yalnızca bir araştırma önizlemesi niteliğinde.

Alfa Romeo markasında “milliyetçilik” tartışması Alfa Romeo markasında “milliyetçilik” tartışması

Başlangıç için oyunlar sanal gerçeklikten çok 2D platform oyunlarına benzeyecek.

2D OYUN NEDİR?

2D, oyunlarda "2 boyutlu" anlamı taşır. Tipik “düz” oyunlar olarak açıklanabilir. Aşağı, yukarı, sağ ve sol yapabildiğiniz “iki hareket eksenine” sahip oyunlardır. Örneğin, Celeste bir 2D oyundur. Ayrıca birçok 2D oyun doğrusaldır, yani birincil hedefiniz sadece bir seviyenin başından sonuna kadar gitmektir.

Hareket için çok fazla seçeneğe sahip olmadıklarından ötürü 2D oyunlar genellikle 3D oyunlardan daha basit bir mekaniğe sahiptir. Ek olarak, 2D oyunlardaki kontroller genellikle nispeten daha temele dayalıdır. Karakterinizin tam bir 3D hareketi olmadığından, diğer nesnelerle daha az olası hareket ve etkileşime sahip olur. Bu nedenle, karakter kontrolü de çok daha kolaydır. Bir 2D oyunda, kontrol çubuğunuzu ya da gamepad'inizi sağa yatırmak, karakterinizi o yönde hareket ettirir. Ancak bir 3D oyunda, kontrol çubuğunu sağa yatırmak, karakterinizi kameraya ve o anda baktıklarına göre hareket ettirir.