Milli takımın da yer aldığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak! Milli takımın da yer aldığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak!

Galatasaray, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hayal kırıklığı sonrasında, yeni transferlerin beklenen etkiyi yaratamamasıyla sarsıldı. Davinson Sanchez ve Kerim Demirbay dışındaki oyuncuların performansları taraftarlar arasında eleştirilirken, devre arasındaki transferlerden sadece Köhn umut vaat ediyor.

Bu sezon flaş transferlerden biri olan sol bek Angelino'nun sözleşmesi devre arasında feshedilirken, 8 numara olarak transfer edilen Ndombele ise beklenen katkıyı sağlayamadı. Zaha'nın adaptasyon sorunları ve Tete'nin performansı sezon sonu için şüpheleri beraberinde getirirken, Hakim Ziyech'in yaşadığı kriz ve ardından gelen sakatlık, oyuncunun takımı ihtiyaç duyduğu kritik dönemde yalnız bıraktığını gösterdi.

Galatasaray'ın yaz döneminde kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu ise devre arasında Hatay'a kiralandı. Vinicius eleştirilerin hedefi olurken, Aurier ise henüz forma giyme şansı bulamadı. Yeni transferlerin beklentilerin altında kaldığı bir sezon geçiren Galatasaray, taraftarların sabrını zorluyor.