Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 37. haftasında RAMS Park'ta kozlarını paylaşacağı derbinin hakemi belli oldu. Dev maçta Arda Kardeşler düdük çalacak.

DERBİNİN HAKEMİ ARDA KARDEŞLER

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe derbisine Arda Kardeşler'in atandığını açıkladı. Karşılaşmada Arda Kardeşler'in yardımcılığını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Trabzonspor, Ruzemberok’u 2-0 devirdi! Trabzonspor, Ruzemberok’u 2-0 devirdi!

ATAMA MANUEL YAPILDI

Öte yandan TFF'den yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in 37. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir. 19.05.2024 Pazar günü oynanacak olan Galatasaray A.Ş. - Fenerbahçe A.Ş. müsabakasının hakem ve yardımcıları ise manuel olarak atanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

20 KEZ GALATASARAY, 18 KEZ FENERBAHÇE MAÇINI YÖNETTİ

36 yaşındaki Bursa bölgesi hakemi, kariyerinde 20 kez Galatasaray maçını yönetti. Sarı kırmızılılar bu karşılamalarda 11 galibiyet, 3 beraberlik, 6 yenilgi elde etti. Arda Kardeşler 18 kez de Fenerbahçe karşılaşmasında görev aldı. Sarı lacivertliler, bu süreçte 10 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Arda Kardeşler, bu sezon iki takımın Kadıköy'de oynadığı lig karşılaşmasında da düdük çalmıştı. Zorlu maç golsüz berabere bitmişti.

Ligin bitmesine 2 hafta kala rakibinin 6 puan önünde yer alan Cimbom, Fenerbahçe karşısında sahadan 1 puan dahi alması halinde 24. şampiyonluğunu ilan edecek.

Editör: Burak Hakkı Polat