Türkiye'nin Gazze girişimi: İsrail medyasında endişe dalgası

  • 4 / 1 Türkiye'nin Gazze girişimi: İsrail medyasında endişe dalgası 0

    Türkiye'nin Gazze'de iş makineleriyle başlattığı yardım çalışmaları, bölgede dikkatleri üzerine çekiyor ve İsrail basınında geniş yankı buluyor. Bu gelişmeler, Ankara'nın uluslararası arenadaki rolünü güçlendirme çabasını gösteriyor.

  • 4 / 2 Türkiye'nin Gazze girişimi: İsrail medyasında endişe dalgası 1

    Ankara'nın Gazze yeniden imarına yönelik adımları, diplomatik kaynaklarca onaylandı. Maariv gazetesi, Türkiye'nin ekonomik ve diplomatik hamlelerle süreçte öncü rol üstlendiğini vurguladı. Bu katılım, bölgedeki istikrarı etkileyecek önemli bir adım olarak yorumlanıyor.

  • 4 / 3 Türkiye'nin Gazze girişimi: İsrail medyasında endişe dalgası 2

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı ifadeleri, İsrail'e yönelik uyarıları içeriyor. ABD'nin 50 milyar dolarlık maliyet tahminleri de haberde yer alırken, Türkiye'nin caydırıcı politikaları tartışmalara yol açıyor. Bu gelişmeler, küresel dengeleri sarsacak potansiyele sahip.

  • 4 / 4 Türkiye'nin Gazze girişimi: İsrail medyasında endişe dalgası 3