Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızı Su 17 yaşına bastı: Duygusal kutlama
- 3 / 1
1994 Miss Turkey birincisi ve 'Çocuklar Duymasın' dizisinin sevilen yüzü Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan'ın kızları Su, 17 yaşına girdi.
- 3 / 2
2008 yılında nikah masasına oturan çiftin 2009 doğumlu kızları Su, bu özel gününde anne ve babasından duygusal mesajlarla kutlandı. Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla birlikte, "Sen ne zaman 17 oldun güzel bebeğim, hala benim kollarımdaki küçük meleğimsin. İyi ki doğdun," notunu düştü.
- 3 / 3
Altuğ, kızının doğum günü kutlamasına, 1999 yılında kaybettiği annesi Selma Altuğ'un gençlik fotoğrafını ekleyerek, "#Selma, sensiz 27 sene" mesajıyla duygusal bir anıya da yer verdi. Bilindiği üzere Pınar Altuğ, kızını annesinin 10. ölüm yıl dönümünde kucağına almıştı. Baba Yağmur Atacan ise kızının doğum gününü kutlarken, "Birinci fotoğraftaki 3 yaşındaki bu tatlı kız çocuğu, ikinci fotoğraftaki 17 yaşında genç bir kız olduysa... Onu büyüten annesi @pinaraltug_atacan ve babası @ben neden gurur duymasın, neden mutlu olmasın. Kız çocuğu babası olmanın tadını kız babaları bilir. Canım kızım," ifadeleriyle babalık gururunu dile getirdi.







