KızılElma'dan etkileyici atış testi: Selçuk Bayraktar'dan 'tam isabet' paylaşımı
- 3 / 1
Baykar tarafından geliştirilen KızılElma İnsansız Savaş Uçağı, atış testlerine devam ediyor. KızılElma, Roketsan ve Aselsan tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen LGK-82 ve TEBER-82 mühimmatlarıyla iki başarılı atış testi gerçekleştirdi.
- 3 / 2
Bu testleri sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 'tam isabet' ifadesini kullanarak başarılarını duyurdu. Bu paylaşım, insansız hava araçlarının savunma sanayisindeki yerini bir kez daha vurguladı.
- 3 / 3
Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol ise, 'Milli gururumuz Bayraktar KızılElma'dan milli mühimmatlarla tam isabet! Savunma sanayimizin güçlü iş birliği sayesinde, harp sahasında oyun değiştirici kabiliyetleri ülkemize kazandırmaya devam ediyoruz' şeklinde bir yorumda bulundu. Bu açıklamalar, Türkiye'nin savunma sanayisindeki ilerlemelerinin altını çiziyor.







