Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Adana Demirspor ile oynanan ve 0-0 sona eren maçı değerlendirdi. Santos, maçın hakimi olduklarını, çok fazla fırsat yakaladıklarını ancak gol bulamadıklarını belirtti. Oyuncularının her şeyi denediğini vurgulayan Santos, rakiplerinin kalemize fazla gelmediğini ifade etti. Defansif olarak iyileşme kaydettiklerini söyleyen Santos, geçen haftaya göre ilerleme kaydetmiş olduklarını belirtti.

Fernando Santos, futbolun doğasının bazen şansın da gerektiğini dile getirdi. İki önceki maçlarda daha az fırsat bulduklarını ancak kazandıkları maçlarda bu fırsatları değerlendirdiklerini hatırlattı. Bu maçta ise daha çok fırsat yakaladıklarını ancak gol atamadıklarını söyledi.

Transferde defansif oyuncu alacaklarını ifade eden Santos, sakatlık yaşayan ve Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan oyuncular nedeniyle kadrolarının eksik olduğunu belirtti. Yeni oyuncuların geleceğini ve eksikliklerini gidermeye çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu ancak takımın istikrarsız bir görüntü sergilediğini, bu sezon genç oyuncuların gergin olabileceğini ve Beşiktaş kültürünü yaşatacak bir oyuncu grubuna ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş genç oyuncusu ile yola devam dedi Beşiktaş genç oyuncusu ile yola devam dedi

Santos, Beşiktaş'ın camia kadar büyük olmadığını ve kadro kalitesinin kulübün büyüklüğüyle aynı seviyede olmadığını belirtti. Ancak kulüp yönetimi ve başkanın ciddi çalışmalar yaptığını ve takımı büyüklüğüne yakışır bir seviyeye getireceklerini ifade etti. Taraftarlardan destek beklediğini belirten Santos, yeniden yapılanma sürecinde çabalayacaklarını ve iyi bir seviyeye gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.