Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred, sarı-lacivertli kulübün resmi YouTube kanalına konuştu. Fred Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milli takımın da yer aldığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak! Milli takımın da yer aldığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ne zaman başlayacak!

Fenerbahçe'nin Fred'i, kulübün resmi YouTube kanalında konuştu ve Trabzonspor'a attığı iki golü değerlendirdi. Gol atmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, 25 maçlık bir gol suskunluğunu sonlandırdığını ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi. Ancak önceliğinin takımının galibiyeti olduğunu vurguladı. Özellikle önemli bir maçta gol atmaktan dolayı mutlu olduğunu ve takımına katkı sağlamak istediğini söyledi. Fred, saha içinde her zaman en iyisini yapmaya devam etmek istediğini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Fred’in açıklamaları şöyle:

"Gol atmak her zaman harika bir duygudur. Yanılmıyorsam 25 maç olmuştu ve hiç gol atmamıştım. Bu biraz canımı sıkıyordu çünkü gol atmak istiyordum. Önemli olan takım olarak kazanmamızdı. Özellikle böyle bir maçta gol atmak beni çok mutlu etti. 2 gol attım ve bu benim için harika bir histi. Bu şekilde gol atarak takımıma yardım etmeye devam etmek istiyorum. En önemlisi takımın şampiyonluk yolunda kazanarak devam etmesi"