AZİZ YILDIRIM KONGREYİ TERKETTİ 

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un ve Aziz Yıldırım'ın yarışacağı seçim süreci başladı. Sarı-lacivertlilerde Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısını Ali Koç'un önerdiği Vefa Küçük'ün yönetmesi kararlaştırıldı. 

Kürsüye gelerek "Sen seçilmeden oraya oturdun" sözleriyle Küçük'e tepki gösteren Yıldırım, "Yapılan seçim gayrı demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. İsteyen kalabilir, isteyen ayrılabilir" diyerek kongreyi terk etti. Aziz Yıldırım, saat 13:30'da Altunizade'deki ofisinde basın açıklaması yapacak.

ALİ KOÇ ÇILGINA DÖNDÜ! 

Bu olayın ardından mevcut başkan Ali Koç, tribünlerde bir kongre üyesiyle kısa süreli tartışma yaşadı. Ali Koç'un sinirli hali kameralara yansırken, bu tartışma esnasında başka bir kongre üyesinin de başkan Koç ile fotoğraf çektirmeye çalışması dikkat çekti.

ACUN ILICALI'DAN AZİZ YILDIRIM'A AĞIR İTHAMLAR! 

"Çok güzel bir takımın taraftarlarıyız. Bence birlik olduğumuzda yıkamayacağımız duvar yok. Genç yaşta çok zor şeyler yaşadım, anne ve babamı genç yaşta kaybettim. Ondan sonra hayata tutunurken hep iyi şeyler düşündüm, Allah da bana hep daha fazlasını verdi. Kendi kariyerimde yaşamadığım mutluluk kalmadı. Bu dönemde beni en mutlu eden şeylerden biri Fenerbahçemiz'in başarısı oldu, iyi ki Fenerbahçeliyiz. Gördüğüm tablo, başkanımız Ali Koç'u takdir etmemi gerektiriyor. Onun geldiği Fenerbahçe'de 600 milyon euro borç, maaşlar ödenmiyor... Geldiğim Fenerbahçe'de ise kadrosu güçlü, 1 mağlubiyetle geçen bir sezon, adaletin olmadığı bir sezon, hep beraber burada buluşup bütün Türkiye'ye bu mesajı verdiğimiz bir sezon oldu. Şimdi sıra geldi şampiyonluğa...

Göreve davet edildikten sonra hakkımda atılmadık çamur kalmadı. İnsanlar demediğini bırakmadı, önemli değil. Sayın Aziz Yıldırım'ın hakkımdaki suçlamaları çok üzücü. Yıllarca dostluğumuz vardı, programıma konuk oldu, onu zor durumdayken hapiste ziyaret ettim, evine defalarca gittim. Amacım Fenerbahçeli, diğer başkan adayımıza destek olmaktı. Fenerbahçeliyim, başkan kimse onu destekliyorum. Bunun üzerine sayın Aziz Yıldırım bana çok ağır şeyler söyledi. Ben onlara cevap vermek istemiyorum, kendisini mahkemeye verdim zaten. Adalet gerekli cevabı verecek. İnsanın namusuna şerefine iftira atmak, seçim kazanmaktan önemli olmamalı. Bir seçimi kazanmak için her yol mübah mı? Biz Fenerbahçeli değil miyiz? Biz kahrolalım, Aziz Yıldırım başkan olsun!

Jose Mourinho, Aziz Yıldırım'ın yaptığı suçlamaları duymadı mı sanıyorsunuz? Yarın Mourinho'nun yüzüne nasıl bakacaksınız? 'Açıktan komisyon aldı.' diyorsunuz… Mourinho dün bizzat beni aradı ve 'Bu söylenenler doğru mu?' diye sordu. Ben de 'evet' dedim. Son derece üzüldü, kırıldı ve şaşkın. 'Bana neden iftira atıyorlar?' dedi. Mourinho'ya bile çamur atmayı becerdiniz bravo size."

AZİZ YILDIRIM AÇIKLAMA YAPTI! 

"Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Delegelerin tepkisi oldukça ve bunlar büyüdükçe ortalık gerildi. Yer yer kavgalar çıktı. Kongre üyesi olmayan taraftarlar da içeri alınmıştır. Görevli adı altında da içeri insanlar alınmıştır. Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sukunet ortamı yaratmıştı. Ali Bey'e yöneldim, elini sıktım. Divan'ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, 'Gerekirse kavga edelim' dedi. Ne diyeceğim? Güldüm geçtim. Bu provokasyonları yapanlar yarın bir gün kulübün sahibi gibi davranırsa ben hiç şaşırmayacağım. Herkes bunu düşünerek oy kullansın. Camianın birlik ve beraberlik içerisinde olması lazım. Ben gerilimi tırmandırmamak için genel kuruldan ayrıldım. Mourinho üzerinden fayda sağlamak yanlıştır. Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörüdür. Onu tartışmaya açmamak lazım. Herkesin ona saygı duyması gerekiyor. Holdinglerin takımı Fenerbahçe mi yoksa halkın takımı Fenerbahçe mi? Yarın bunu oylayacağız. Bütün delegelerimizi yarın stadyuma bekliyorum. Ben de sabah erken saatlerden itibaren orada olacağım ve seçim bitene kadar da oradan ayrılmayacağım. Bizi derdimiz seçimi kazanmak değil, Fenerbahçe'nin kazanması. Oylama yapıyor 'oy birliği' diyor. Nasıl oy birliği? Ben reddettim bunu. Adaylıktan çekilmeyeceğim, yarın statta olacağım. Çekilmek falan yok, bugün ayrılmasam çok büyük olaylar olacaktı orada. Birbirimizle kavga edersek, gücümüzü kaybederiz. Babamın bir lafı vardır 'Korkaklar her gün, cesurlar bir gün ölür' diye. Biz kimlerle mücadele etmiş adamız. Sürprizim vardı, konuşsaydım. Divana 50 milyon dolar teminat mektubu getirecektim, 'Şampiyon yapamazsam bunu Fenerbahçe'ye hibe ediyorum' diyecektim. Ben 20 sene başkanlık yaptım bu kulübe, 'Şampiyon yapacağım' diyorum. Avrupa'da gidebildiğimiz yere gitmek, ikinci sene Avrupa'da kupa kaldırmak, üçüncü sene Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar gidebilmek istiyoruz. Transfer için bize söylenen bir isim yok, hocayla konuşmadan isim vermek doğru olmaz."

G.Saray’ın eski başkanı Adnan Polat’ın acı günü! G.Saray’ın eski başkanı Adnan Polat’ın acı günü!

Editör: Haber Hergün