Yeniden Refah Partisi, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde açılan Seçim İrtibat Bürosu'nun coşkulu açılışında Genel Başkan Fatih Erbakan, İBB Adayı Mehmet Altınöz ve partililerle bir araya geldi. Erbakan, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini belirterek, "Bursa, Samsun, Elazığ, Yozgat, Şanlıurfa, Malatya ve İstanbul'da seçimlere son derece iddialı bir şekilde giriyoruz." ifadesini kullandı.

Seçim bürosunun açılışı sırasında konuşan Erbakan, Türkiye genelinde Yeniden Refah Partisi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayarak, "Dün Ataşehir'de üye kaydı yapmaktan esnaf ziyareti yapamadık. Her girdiğimiz dükkanda en az bir kardeşimiz üye olmak istediğini beyan etti. İnsanlarımız akın akın Yeniden Refah Partisi'ne koşuyor." dedi.

Üye sayılarına dikkat çeken Erbakan, partilerinin kısa sürede büyük bir ivme kazandığını ve üye sayısının hızla arttığını söyledi. Hedeflerinin seçimlere 500 binin üzerinde üyeyle girmek olduğunu belirten Erbakan, bu başarıyı Türkiye'nin dört bir yanında en güçlü, donanımlı adayları sahaya sürerek elde ettiklerini ifade etti.

Fatih Erbakan, ahlaklı belediyecilik anlayışıyla, belediyelerin borçtan kurtarılmasını ve adaletli bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini vurgulayarak, "Rüşvetin, yolsuzluğun asla belediyelerimizde yeri olmayacak. Ahlaklı belediyecilik demek, belediyelerin borçtan ve faizden kurtarılması demektir. Belediyenin denk bütçeyle çalışması demektir." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Erbakan, kentsel dönüşüm konusunda rant odaklı yaklaşımları terk edip, ahlaklı kentsel dönüşümü gerçekleştireceklerini ve şehirleri kul hakkına saygılı bir şekilde yeniden yapılandıracaklarını ifade etti. Depremle ilgili tedbirlerin ahlak ve maneviyata dayanacağını belirten Erbakan, sokak köpekleri için modern barınaklar yapacaklarını ve bu barınakları internet üzerinden 24 saat canlı yayınla izlenebilecek hale getireceklerini açıkladı.

AKP'de kabine değişikliği gündemde: 5 bakanın koltuğu sağlam, 12 bakan değişebilir AKP'de kabine değişikliği gündemde: 5 bakanın koltuğu sağlam, 12 bakan değişebilir

Seçim irtibat bürosu açılışı sırasında konuşan İBB Adayı Mehmet Altınöz de, Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde İstanbul'u kazanarak Saraçhane'de devir teslim töreni yapacaklarına olan inançlarını dile getirdi. Altınöz, 1994 ruhuyla İstanbul'u kazanacaklarını ve hizmete başlayacaklarını ifade etti.

Açılış töreni, konuşmaların ardından kurdele kesimiyle tamamlandı.